Här i Everts Sjöbod serverar vi färska lokala skaldjur.

Vi serverar alla sorters skaldjur som fiskas här i närområdet, och utbudet är beroende på väder och vind. Vi serverar skaldjurstallrikar året om, och hummersupé under hösten. Ostron och lite tilltugg till välkomstdrinken ordnar vi självklart ockå. Är ni ett litet sällskap eller en grupp som vill äta lunch hos oss så kan vi även servera vår hemmagjorda mussel- eller skaldjurssoppa. Har ni önskemål på upplägg så tveka inte att kontakta oss för tips och idéer. 

Vi jobbar med flera olika goda  öl, viner och champagnesorter som passar utmärkt till skaldjur. Vi försöker att i största möjliga mån att ha ekologiska sorter och vårt utbud kan variera lite. Fråga oss gärna om ni vill veta mer.

Man måste ringa eller maila oss innan för att förboka. Detta gör ni på email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon +46 (0)525-14242/ +46 (0)730542185.

Boende på Everts Sjöbods B&B
Är ni boende på vårt B&B här i sjöboden så kan ni förbeställa vår mycket omtyckta skaldjurstallrik, den kan ni sedan njuta av i ert boende, antingen ute på er bryggan, eller i köket/ matplatsen med havsutsikt. Bor ni i vår svit så har ni privat matplats och privat terass. 

Mindre sällskap och grupper 
I vår gamla sjöbod har vi en restaurangdel på övervåningen med panoramautsikt ut över havet och öarna utanför. I vår sjöbod tar vi emot förbokade grupper och mindre sällskap. Ni kan boka er som grupp hos oss om ni är ca 8-45 personer. Ibland kan vi även ta emot större grupper då man även kan använda nedre våningen av sjöboden som har lite mer pubkänsla.

Temakvällar och hummersupé - Då går det bra med färre än 8 personer
På våra temakvällar som vi arrangerar ibland har vi inget minimumantal, utan tar då emot er även om ni är färre än 8 personer. Samma sak gäller under hummersäsongen på hösten. Vi serverar då hummersupé varje lördag, och ibland även fler dagar i veckan. På vår hummersupé kan ni boka in er utan att vara en liten grupp.  Kontakta oss gärna om ni vill vet mer: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bröllop och vigsel 
Vi tar gärna emot er som vill gifta er och äta er bröllopsmiddag hos oss. Hos oss kan ni ha vigsel antingen till havs på vår båt, ute på en ö, på vår brygga eller i vår sjöbod. Vill ni ha vigseln någon annan stans, och bara middagen hos oss? Inga problem! Kontakta oss för offert Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varmt välkomna!