Angående Covid-19

Från 21 April 2020 00:00 till 31 December 2021 14:38
Postad av Hanna Karlsson Thorén
Kategorier: Svenska
Träffar: 3294

Vi på Everts Sjöbod vill informera er gäster om de åtgärder vi vidtagit för att förebygga spridningen av Covid-19, så att ni ska känna er trygga här hos oss.

För er som redan bokat, eller för er som funderar på att göra det så vill vi berätta lite om hur vårt bed and breakfast ser ut, hur vi jobbar och hur det ser ut hos oss. 

Everts Sjöbod är en liten verksamhet där vårt B&B består av två stycken hus med tre hotellrum i vardera hus. Husen ligger bredvid varandra på stranden. På första våningen i vardera hus hittar man vårt standardrum samt vårt rum med utsikt. På övervåningen i huset är sviten. Varje hus har en stor brygga och ett kök med matplats på första våningen. En trappa upp finns en privat terrass för sviten samt egen matplats för sviten. Detta gör att man på ett enkelt sätt kan hålla avstånd från varandra om man bokat rum hos oss. Man kan även boka ett helt hus, och då råder man helt själv över om man vill ha kontakt med någon annan, eller hålla sig helt för sig själva och bara njuta av havet och naturen. 

Vi utför själva städningen på vårt bed and breakfast och har förstärkt våra städrutiner med bland annat desinficering av ytor som man kan tänkas röra vid. 

Vill man undvika kontakt med oss i personalen så går det bra att checka in på egen hand, och betalning både via länk, faktura och swish är möjligt utan några som helst problem. 

Vår restaurang bara öppet för förbokade sällskap på minimum 8 personer. Bor man hos oss kan man även beställa skaldjurstallrik att äta på bryggan/ i köket i vårt B&B, eller så klart laga egen mat, beställa hem något från någon av Grebbestads alla restauranger eller gå ut och besöka någon av restaurangerna. 

Vi håller oss uppdaterade om de senaste råden från myndigheterna och är extra noga med handhygienen. Givetvis stannar personal med förkylningssymptom hemma.

På samma sätt som vi gör allt för att ni som gäster ska kunna vara trygga här hos oss, så önskar vi att ni som gäster gör samma sak. Har ni förkylningssymtom, stanna hemma och boka om er vistelse hos oss till ett senare tillfälle. Skulle ni uppleva symptom under er vistelse som får er att misstänka att ni kan vara smittade av Covid-19, besök inte några av de gemensamma utrymmena. Kontakta oss via telefon så att vi gemensamt kan följa de instruktionerna vi får från hälsomyndigheterna.

Utöver detta är allt som vanligt här i Grebbestad. Havsluften är frisk och salt, vågorna skvalpar och solnedgångarna lika vackra som vanligt. 

Vi ser fram emot ditt besök.

Varmt välkomna önskar vi på Everts Sjöbod! 


Everts Sjöbods Bed & Breakfast

Traveller rating: 8.4 Excellent

© Everts Sjöbod 2016