Här i Everts Sjöbod serverar vi mestadels skaldjur.

Vi serverar alla sorters skaldjur som fiskas här i närområdet, och utbudet är självklart beroende på väder och vind. Under hösten har vi hummersupé som vi varmt rekommenderar alla skaldjursälskare. Har ni önskemål på upplägg under kvällen så tveka inte att kontakta oss för tips och idéer.

Vi jobbar med flera olika goda  öl, viner och champagnesorter som passar utmärkt till skaldjur. Vi försöker att i största möjliga mån att ha ekologiska sorter och vårt utbud kan variera lite. Fråga oss gärna om ni vill veta mer.

Under sommaren 2016 kommer vi att för första gången ha öppet i vår sjöbod kl18.00-21.00 för alla som är sugna på något litet att äta. Vi öppnar den 1 juli och kommer att ha öppet till mitten av augusti. Under söndagar och måndaagar kommer våra öppetttider ibland att variera lite beroende på tillgång på skaldjur. Menyn kommer att variera, och vi kommer att servera lite mindre rätter med havet i fokus. Man måste ringa eller maila oss innan för att förboka ett bord. Detta gör ni på email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon +46 (0)525-14242.

Varmt välkomna!

© Everts Sjöbod 2016