Meeting with an ocean view

I Everts Sjöbod kan man träffas och ha mindre konferenser och möten.  Man sitter då oftast på vår övervåning, som även används som restaurang under vissa perioder. Man sitter i restaurangsittning/ styrelsesittning, och har även möjlighet att sprida ut sig lite i lokalen beroende på gruppens storlek. Det får plats max 40 personer i detta rum, men vid ett möte så bör man inte vara mer än hälften lite beroende på hur mötet ser ut. Kom gärna hit vid intresse och se på lokalen innan ni bestämmer er.

Det är en härlig miljö i vår gamla sjöbod från slutet av 1800-talet, och man har fin utsikt över havet med möjlighet att öppna upp för mycket frisk luft. Vad som är viktigt att veta är att detta inte är en konferenslokal, utan en sjöbod. Vi kan erbjuda er projektor och duk.

Pris för lokalen inkl kaffe: 2000 SEK

Vi kan även erbjuda smörgåsar, fika och enklare lunch. Skulle ni vilja ha en upplevelse under ert möte så tveka inte att fråga oss! 

För bokning eller frågor kontakta oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller +46 (0)525-14242.

© Everts Sjöbod 2016